Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Poštovani, dete od 15 meseci je pri padu malo okrnjilo gornju jedinicu. Prošlo je oko pola sata od pada i dalje kada se pipne zubić kreće krv. Da li postoji mogućnost da zub ispadne? Trebamo li hitno ići kod stomatologa?
Hvala, pozdrav

Ljiljana - 01. 10. 2017.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Srđan Nebrigić
dr Srđan Nebrigić doktor stomatologije

Poštovana Ljiljana,

neophodno je da što pre posetite stomatologa, po mogućnosti specijalistu za dečiju i preventivnu stomatologiju, kako bi se utvrdio stepen povrede mlečnog zuba, okolne kosti, kao i klice stalnog zuba zamenika. Nakon kliničkog pregleda, stomatolog će doneti odluku o potrebnoj terapiji.

Srdačno





Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 25042 pitanja.
.
9
Doktora
.
9500
Zadovoljnih pacijenata
.
25042
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata