Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Poštovani dete od 3 godine je palo nismo videla u sta je udario malo je plakao I nastavio da se igra kada je trebao da jede zagrziao bi hranu i zacenu se od placa odveli smo ga kod doktora da pogledamo da nema neku ravnicu ili da nije do zuba međutim doktorka je rekla da je sve uredu da se zubi ne klimaju I da je sve super međutim njega i dalje boli posle pregled pokušao je oped da jede i opet je počeo a place kad je ugrizao hramu i ostavio je pojeo je svega malo tunjevine jer je maka a. Zanima me da li bi trebali otici zubatu sutradan ako ga I dalje bude bolelo ili će ga proći svakako bih mu plasirala hranu i pratila ga. Hvala unapred

Jovana Ilić - 23. 03. 2019.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Moana Opačić
dr Moana Opačić doktor stomatologije

Poštovana Jovana,

savetujemo Vam da što pre posetite stomatologa kako bi se kliničkim pregledom i po potrebi analizom Rtg snimka utvrdilo o čemu je tačno reč i preduzela adekvatna terapija po potrebi.

Do odlaska stomatologu, savetujemo konzumiranje meke i kašaste hrane, izbegavanje odgrizanja hrane, i slično, što može dovesti do dodatne traume navedenog zuba.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 27262 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
27262
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata