Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Postovani, detetu od 6ipo godina ispale su jedinice gornje ali stalne jos nisu izasle. Koliki je vremenski period izrastanja? Hvala

Ana - 17. 07. 2020.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Srđan Nebrigić
dr Srđan Nebrigić doktor stomatologije

Poštovana Ana,

vremenski period do nicanja stalnih zuba je individualan, te je svako predviđanje u tom smislu unapred netačno. Ono što možemo reći je da se svaka smena zuba koja kasni više od šest meseci može smatrati zakasnelom. Dakle, nemate razloga za zabrinutost, ukoliko i nakon šest meseci ne dođe do nicanja stalnih zuba zamenika možete se obratiti Vašem stomatologu radi kontrolnog pregleda deta, a po potrebi se može uraditi i Rtg snimak te regije kako bi se utvrdilo prisustvo i položaj stalnih zuba i na taj način otklonila svaka nedoumica.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 27369 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
27369
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata