Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Postovani, dijagnostikovana mi je paradentoza koja je uznapredovala. Moj parodentolog je nekom spravicom ( ne znam kako se zove strucno) cistio, pila sam orvazil 5 dana, ispirala curasep 212 rastvorom 2x dnevno 5 dana i interdentalnim cetkicama cistim 4 do 5 puta na dan. Ta terapija traje 14 dana, treba da se javim za dve nedelje sa novim rtg snimkom. Interesuje me da li je dobar pristup lecenju sobzirom da na jednom zubu dubinu od 7mm. Na svim zubima imam keramicke krunice.

Andriana - 22. 02. 2018.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Srđan Nebrigić
dr Srđan Nebrigić doktor stomatologije

Poštovana Andriana,

terapija parodontopatije se pre svega svodi na utvrđivanje uzroka (neadekvatna oralna higijena, neadekvatni ispuni, protetski radovi, neka sistemska oboljenja, upotreba određenih medikamenata, i drugo), eliminaciju uzroka, a nakon toga i terapiju posledica. Navedena terapija je adekvatna, i predstavlja konzervativni deo parodontološke terapije. Ukoliko navedena terapija ne dovede do poboljšanja postoji i opcija hirurške parodontološke terapije. Više o tome možete pročitati ovde

Savetujemo da odlazite na redovne kontrole kod Vašeg parodontologa kako bi se terapija sprovela do kraja.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 26874 pitanja.
.
9
Doktora
.
9500
Zadovoljnih pacijenata
.
26874
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata