Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Poštovani,
Dijete ima problema sa sesticom desnom.Zubarica je liječila zub jednom al nakon toga je dijete bolilo, nateklo je ..popio je antibiotik ,zubarica je otvorila zub,da bi nakon par dana stavila drugi lijek .medutim danas nakon mjesec dana djete je oteklo na istom mjestu al ga ne boli..zubarica nam je na godišnjem.Molim savjet , hvala.Da li mislite da je moguće da opet treba otvarat zub..mjesec dan je bilo sve u redu

Suzana - 19. 08. 2020.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Moana Opačić
dr Moana Opačić doktor stomatologije

Poštovana Suzana,

s obzirom na to da je prisutan otok, zub uzročnik je potrebno otvoriti radi drenaže zapaljenskog sadržaja kroz sam zub. Savetujemo da posetite bilo kog stomatologa radi pružanja pomoći, a terapiju možete nastaviti kod svog stomatologa.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 28985 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
28985
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata