Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Postovani dijete od 18 mj je palo prije 3 dana i lupilo zubima.rasjeko si meso iznad prednja gornja dva zuba te zagrizao jezik jer ga je stalno s rukicama povlacio. na zubima se ne vidi nikakva promjena.malo je krvarilo no brzo se krv zaustavila.jezik nije rasjecen.sada primjecujem da bocicu i hranu stavlja sastrane vecinu vremena no sa zlicicom i vilicom sve stavlja normalno... Ne pokazuje da ga boli pa me zanima dali je potrebno izvrsiti pregled kod stomatologa posto je jako ziva beba i neda da mu se dira po ustima

Matea - 15. 07. 2020.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
spec. dr Tatjana Gložančev-Sajkovski
spec. dr Tatjana Gložančev-Sajkovski specijalista stomatološke protetike

Poštovana Matea,

svakako savetujemo da dete odvedete na pregled kod, po mogućstvu, specijaliste za dečiju i preventivnu stomatologiju. 

Naredne dve nedelje se svakako savetuje meka i kašasta ishrana i izbegavanje bilo kakve dodatne traumatizacije povređenih zubića. Oralnu higijenu je potrebno pažljivo održavati i u regiji povređenih zuba. 

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 27674 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
27674
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata