Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Poštovani doktor mi je pre dva i po meseca stavio lek kako bi umrtvio živac,nisam otišla sad mi se javlja bol na zagrižljaj i otok i crvenilo oko zuba. Da li je moguće da živac nije umrtvljene?

Tara - 04. 11. 2019.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Irina Miković
dr Irina Miković polivalentni stomatolog

Poštovana Tara,

optimalno vreme delovanja sredstva za devitalizaciju zubne pulpe ("živca") je oko 2 nedelje, a maksimalno do mesec dana. Tegobe koje navodite mogu da ukazuju na prisustvo i zapaljenje parodontalnog džepa u predelu navedenog zuba, ali i na prisustvo infekcije u kanalima korenova zuba sa mogućnošću širenja infekcije u kost oko korenova zuba, kada je potrebno sprovesti adekvatno kanalno lečenje.

Za definitivnu dijagnozu i adekvatan plan terapije neophodan je klinički pregled i analiza Rtg snimka navedenog zuba, te Vam savetujemo da uradite Rtg snimak i što pre posetite stomatologa kako bi se terapija sprovela do kraja.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 27262 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
27262
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata