Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Postovani doktore Cukic veliki pozdrav iz Uzica.Imam 39 godina,i jako lose stanje gornje vilice.Pre nekoliko dana uradila sam ortopan gornje vilice i moj stomatolog mi je rekao da verovatno vise necu moci da imam most i nadogradnje[imam ih 11 godina].Rekao je da moram izvaditi ostatak zuba i uraditi totalnu protezu.Ja sa tim nemogu da se pomirim.Zelela bih da mi date okvirne cene i objasnite postupak ugradnje implantata u mom slucaju.Na koju adresu mogu da Vam posaljem ortopan radi vase detaljnije analize. I moj brat ima slican problem i takodje je zainteresovan za implantate. Unapred zahvaljujem.

Lazarevic Vesna - 24. 03. 2008.
Odgovor i savet
spec.dr Branislav Čukić
spec.dr Branislav Čukić specijalista oralne hirurgije - implantolog

Poštovana Vesna,

snimak i svu ostalu propradnu dokumentaciju možete poslati na : office@mojzubar.com

Informacije o procesu ugradnje i generalno o implantatima možete pročitati u odeljku o implantatima, a ako postoji neka nejasnoća ili specijalno pitanje, rado ćemo odgovoriti. 

Pojedinačne cene usluga Vam šaljemo na e-mail.

 

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 27862 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
27862
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata