Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Postovani doktore imam 16 godina. Pre oko 3, 5 meseca javila mi se iznenada bol u levoj strani glave. U pocetku je to bila samo bol kod slepoocnice, medjutim mesec dana kasnije je krenula da me boli cela leva strana vilice. Osecam utrnulost, kao da mi je neko dao anesteziju, boli me vilicno zglob, nekad skljocne,i kao da preskoci. Osecam bol i iza uveta, u slepoocnici a i po vratu su mi iskocile male zlezde. Trpim bol vec skoro 4 meseca i ne znam sta da radim kao da mi nema leka. Radio sam sve moguce preglede. Isao sam kod oftamologa, otorinolaringologa, kod neurologa po nekoliko puta, a pre mesec ipo dana sam uradio i CT glave, nalaz je bio skroz uredan bez ikakvih problema. Vadio sam i krv, krvna slika je bila odlicna. Ne znam vise sta da radim, bol je svakodnevan i vise ne mogu nikako da izdrzim, ne pomazu ni kafetin niti i jedan antibiotik protiv bolova. Jedan dan mi se bol umiri, kasnije opet sve iz pocetka. Za januar mi je zakazana cak i magnetna rezonanca. Dosta mi je vise maltretiranja kod lekara, da li bi mozda znali u cemu je problem i kako to moze da se izleci...Unapred zahvalan

Luka - 22. 04. 2021.
Odgovor i savet
spec. dr Tatjana Gložančev-Sajkovski
spec. dr Tatjana Gložančev-Sajkovski specijalista stomatološke protetike

Poštovani Luka,

naravno da ovim putem ne možemo postaviti dijagnozu.

Iz tog razloga (a pošto pominjete probleme sa donjoviličnim zglobom) naš savet je da se obratite maksilofacijalnom hirurgu.

Srdačan pozdrav i brzo ozdravljenje.

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 28991 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
28991
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata