Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Postovani doktore
Imam jedno pitanj.Nakon vadjenja zuba(iako imam 17 godina zub je bio mlecni - petica),da li smem da odrzavam oralnu higijenu,odnosno pranje zuba i da li postoji mogucnost nicanja drugog stalnog zuba posto mi je stomatolog rekao da mi ne postoji stalni zub.
Unapred hvala.

Marko - 02. 04. 2012.
Odgovor i savet
spec.dr Branislav Čukić
spec.dr Branislav Čukić specijalista oralne hirurgije - implantolog

Poštovani Marko,

zub neće nići i trebalo bi razmisliti o opcijama za njegovu zamenu.

Higijenu treba održavati, samo malo pažljivije u regiji izvadjenog zuba.





Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 26858 pitanja.
.
9
Doktora
.
9500
Zadovoljnih pacijenata
.
26858
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata