Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Postovani doktori moj problem je sledeci,imam bol u predelu desnog zgloba,bol uha i sa iste strane problem sa gutanjem hrane.Bila sam kod maksilofacijalnog hirurga i receno mi je da nemam dobar zagrizaj,uradjen je splint koji nosim ali on kaze da to nije trajno resenje jer sa desne strane donje vilice nemam sesticu pa imam sedmicu pa nemam osmicu,tako da se vremenom sedmica rasirila i iskrivila u korenu tako da gornji zubi ne mogu lepo da legnu na njega vec skliznu takoreci i to pravi problem sa zglobom.On kaze da je resenje fiksna proteza da se ispravi i taj zub pa onda uradi most ili implant.Kaze da je fiksna proteza oko 2000 evra ja zaista te pare nemam a neznam da li postoji sansa za nesto drugo,tipa da se obrusi pa mu se krunica nekako dovede u normalan polozaj pa dogradi zub ili poktetna proteza.Ustvari ja neznam kako se krecu cene..Unapred zahvalna

cecca@sezampro.co.yu - 24. 05. 2009.
Odgovor i savet
spec. dr Marija Kosjer
spec. dr Marija Kosjer specijalista dečije i preventivne stomatologije

          Poštovana Cecca,

generalno, odgovor na Vaše pitanje  je da. Međutim, definitivan odgovor  tj. da li postoje mogućnost otklanjanja Vaših tegoba samo protetskim zbrinjavanjem, može se dati samo nakon analize OPT snimka i detaljnog kliničkog  pregleda, kada se može tačno odrediti i cena preduzetih intervencija.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 28781 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
28781
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata