Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Poštovani, gornja vilica 1 2 3 3 2 1 mi je u losem stanju tj zubi su to ali su korijeni bolesni cistama i sada se radi na lijecenju... Doktor kaze da ce na tih 6 zuba staviti metalokeramicke krunice jer bezmetalne ne moze kako kaze zubi su mi pretamni za bezmetalne... Interesuje me da li ce to biti fini lijepi zubi imam 22 godine i zelim osmijeh o kakvom sam uvijek mastao... Lijep pozdrav

Davor - 15. 02. 2017.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Moana Opačić
dr Moana Opačić doktor stomatologije

Poštovani Davore,

Boja zubnog patrljka ne predstavlja uslov za izbor krunice koja će se raditi. Dakle, postoji mogućnost izrade bezmetalnih krunica sa odličnim estetskim rezultatima. 

Ukoliko se korektno urade, metalokeramičke krunice takođe imaju veoma dobru estetiku. 

Izbor je na Vama.

Srdačno





Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 25403 pitanja.
.
9
Doktora
.
9500
Zadovoljnih pacijenata
.
25403
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata