Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Postovani, htijela bih samo da pitam da li je moguće da se razmak izmedju zuba popuni sam bez terapije? Ja sam nosila aparatic nekoliko godina i skinula sam ga prije 6 mjeseci, morala sam da vadim cetvorke sa desne i lijeve strane da bi mi se zubi vratili međutim lijeva mi se strana popunila do kraja dok sa desne strane nije se vratilo bas do kraja msm postoji razmak malo. Doktor mi je rekao da ce se to sa vremenom popuniti ali meni nije bas jasno kako i da li postoji neko rjesenje da zatvorim razmak? Da li mozete molim vas da odgovoriti na pitanje puno bi mi znacilo.. hvaalaa

Alina - 25. 12. 2020.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Stefan Mirković
dr Stefan Mirković polivalentni stomatolog

Poštovana Alina,

nije moguće da se razmak između zuba popuni sam od sebe bez terapije.

Ukoliko je završena ortodontska terapija, razmak je moguće zatvoriti estetskim kompozitnim ispunom (plombom), izradom kompozitnih ili keramičkih faseta, i izradom keramičke krunice.

Da bi se utvrdilo koja je najbolja opcija u Vašem slučaju, neophodan je klinički pregled.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 28508 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
28508
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata