Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Poštovani, Hvala Vam unapred na odgovoru! Prilikom popravke nekoliko zuba u poslednje vreme primetila sam da se čudno osećam. Nakon date anestezije osećam blagu hladnoću i kao manju drhtavicu tela. Dodatni problem nastaje kada počne bušenje zuba jer tada počinje da mi se jako vrti u glavi i kao da ću da padnem u nesvest.. Da li je sve opisano možda neka vrsta alergije na anesteziju? Moj zubar mi je rekao da je u pitanju običan stres i strah (...i ja se sad stvarno pitam zar je moguće da se toliko plašim zubara ;)

Danijela - 22. 12. 2011.
Odgovor i savet
spec. dr Marija Kosjer
spec. dr Marija Kosjer specijalista dečije i preventivne stomatologije

      Poštovana Danijela,

najverovatnije je Vaš stomatolog u pravu.

Ipak, da bi Vi bili sigurni, naš savet je da zatražite od svog stomatologa ampulu anestetika koji će Vam u budućoj stomatološkoj intervenciji upotrebiti za anesteziranje, odete kod alergologa koji će uraditi alergološki test.  Očekivan rezultat bi trebao da bude da nemate alergijskih odgovora. Nakon dobijanja rezultata dilema će biti razjašnjena.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 27657 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
27657
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata