Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Poštovani
I na gornjoj i na donjoj vilici imam cirkularni metalo keramicki most. Na obe vilice po 9 nosaca,i 5 "clanova mosta". Zanima me ciscenje podrucja ispod mosta. Nekad mi interdentalna cetkica ne moze da prodje iz prve,nekad krvari zubno meso,a nekad imam osjecaj da cu s tim rasklimat kompletan most,odnosno odvojit ga jos vise od zubnog mesa.
Koliko je sigurno ciscenje interdentalnim cetkicama,i koje su mi jos opcije za higijenu mostova?

Ivanka - 29. 01. 2018.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Moana Opačić
dr Moana Opačić doktor stomatologije

Poštovana Ivanka,

za higijenu nepristupačnih regija ispod mosta, pored interdentalnih četkica, savetujemo upotrebu dentalnog tuša (waterpick). Postoji veliki izbor dentalnih tuševa, raznih proizvođača, koji funkcionišu na različitim principima. Naša preporuka je bilo koji dentalni tuš koji nije na baterije. Waterpik uređaji su se pokazali odlično i možete ih pronaći u svim bolje snabdevenim apotekama.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 27262 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
27262
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata