Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Poštovani,

Imala sam dubok karijes koji još nije zahvatio živac, pa mi je doktorka stavila lek koji će izlečiti zub i rekla da za mesec i po dana dođem da postavi plombu ako sve bude u redu. Taj rok sada ističe, ali ja ne mogu i ne znam kada ću moći da odem kod zubara zbog situacije sa korona virusom. Da li će taj lek oštetiti zub ako predugo bude stajao u njemu ili napraviti neki drugi problem?

Hvala unapred.

Sara - 15. 03. 2020.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Moana Opačić
dr Moana Opačić doktor stomatologije

Poštovana Sara,

medikamenti koji se aplikuju u cilju očuvanja vitaliteta zuba ("zubnog živca") ne dovode do oštećenja zuba ukoliko duže stoje, ali problem može nastati ukoliko privremeni ispun (plomba) popusti ili ispadne te zub ostane otvoren. Ukoliko privremena plomba stoji i nije oštećena nemate razloga za brigu.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 27358 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
27358
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata