Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Postovani!
Imala sam fiberglas kočić ugradjen u donju četvorku ali mi je izvaden i sada je pripremljena livena nadogradnja , htela sam da pitam dali češće dilazi do frakture korena kod livenih ili fiberglas nadogradnja i koliko je to česta pojava?
Hvala

Kvjetka Hedji - 09. 07. 2019.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
spec. dr Tatjana Gložančev-Sajkovski
spec. dr Tatjana Gložančev-Sajkovski specijalista stomatološke protetike

Poštovana Kvjetka Hedji,

ukoliko je nadogradnja adekvatno izrađena i cementirana, male su šanse da dođe do preloma korena. Takođe ukoliko je fiberglass kočić ugrađen po protokolu, ne bi trebalo da dođe do bilo kakvih komplikacija. 

S obzirom na to da je Vaš stomatolog procenio da je livena nadogradnja bolje rešenje u datom slučaju, samtramo da nemate razloga za zabrinutost.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 27358 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
27358
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata