Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Poštovani,
Imala sam problem sa prednjin zubima. Radila sam popravku i na jedan zub je stavljen lek jer je bio više oštećen, a drugi je zatvoren. Zatvoreni zub je počeo da me boli, mislila sam da je trenutno ali se bol povećavao. Posle 4-5 meseci išla sam kod drugog zubara koji je rekao da je zub zatvoren bez podloge i da se to upalilo i onda mi je izvadio živac, jer je koren bio oštećen. Zanima me da li sam nekako mogla da ga spasim i izlečim i, pošto je živac izvađen, za koliko vremena će potamneti jer je to prednji zub i da li je preporučljivo izbeljivanje tog jednog zuba s obzirom da imam 19 godina?
Unapred hvala na odgovoru

Kristina - 19. 05. 2020.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Stefan Mirković
dr Stefan Mirković polivalentni stomatolog

Poštovana Kristina,

s obzirom na to da nismo upoznati sa prvobitnom dijagnozom kao ni terapijom koja je sprovedena, ovim putem nije moguće bilo šta tvrditi.

Tokom vremena avitalan zub menja boju samo u onoj meri u kojoj je menjaju i ostali zubi.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 28991 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
28991
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata