Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Postovani, imala sam vadjenje zuba ,donje lijeve sestice prije 5 dana, medjutim na kraju sam ga morala operisati i zatim mi je rana usivena.Pila sam augmentatin na 12 sati.Danas osjecam jak pritisak koji se pojavljuje u tom djelu dje je vadjen zub i bol u polovi glave,a otok vise skoro da ni nemam.

Martina - 07. 02. 2020.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Moana Opačić
dr Moana Opačić doktor stomatologije

Poštoana Martina,

naš savet je da odete na kontrolni pregled kod Vašeg oralnog hirurga kako bi se kliničkim pregledom utvrdilo šta je uzrok tegoba koje navodite.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 26874 pitanja.
.
9
Doktora
.
9500
Zadovoljnih pacijenata
.
26874
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata