Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Poštovani, imam 17 godina, i nosim fiksni aparatić već godinu ipol, prije par dana sam bila na pregledu i pošto nisam 3 mj imala žicu provučenu do šestice (zbog čestog otpadanja bravice), provukla ju je sad, ali problem je što mi se sad počela klimati petica.
Do ortodontice imam 3 sata voznje, pa me zanima da li je ovo normalno i hitno?
Hvala.

Ivona - 16. 09. 2017.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Ilija Miljević
dr Ilija Miljević doktor stomatologije

Poštovana Ivona,

na ovaj način ne možemo znati da li je u pitanju samo normalna faza ortodontske terapije kada se zub može blago klimati, ili je u pitanju patološka pokretljivost kao posledica dejstva prekomerne sile. Stanje nije hitno, ali u svakom slučaju, predlažemo da posetite Vašeg ortodonta pre zakazanog termina kako bi se utvrdilo o čemu je tačno reč.

Srdačno





Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 25861 pitanja.
.
9
Doktora
.
9500
Zadovoljnih pacijenata
.
25861
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata