Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Poštovani,
Imam 17 godina. Nosim fiksnu protezu već skoro 2 godine i imala sam već duže vreme upalu, znači naduto onako i krvarenje, desni. Tad sam otišla kod zubara i dobila neki gel i nešto za ispiranje. To nije očigledno pomoglo, jer je počeo da mi se povlači desni i to preterano. Zahvaćena su 3 zuba na donjoj vilici i 1na gornjoj. Bila sam kod zubara i dobila termin 12.05. da me nauče kako se koristi elektronska četkica. Otklonili su mi kamenac, perem stvarno detaljno zube i ispirem isto, međutim desni se ne vraća nazad. Moj tata je imao paradentozu, da li je moguće da se to sada i meni događa? Šta da radim?

Veronika - 30. 04. 2016.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
spec. dr Tatjana Gložančev-Sajkovski
spec. dr Tatjana Gložančev-Sajkovski specijalista stomatološke protetike

Poštovana Veronika,

takva mogućnost ne može se isključiti. Ipak, s obzirom da je povlačenje desni lokalizovano samo na pojedinim mestima pregledom je potrebno utvrditi o čemu je tačno reč, i u skladu sa tim preduzeti preventivno-profilaktičke ili terapijske mere.

Savetujemo da se pridržavaš saveta dobijenih od svog stomatologa do nastavka terapije.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 27225 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
27225
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata