Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Postovani, imam 18 godina i prije nekih mjesec dana imala sam udarac u zube i jedinica mi je pocrnila, isla sam kod svoje stomatologice koja mi je jucer izvadila zivac posto je odumro, a iduci tjedan mi mora napunit kanal. Sad moja stomatologica zahtijeva krunicu, zanima me jel moram krunicu ili mogu na neki drugi nacin izbijelit zub.

Nela - 10. 02. 2017.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Srđan Nebrigić
dr Srđan Nebrigić doktor stomatologije

Poštovana Nela,

ukoliko nedostaje veliki deo zuba, i Vaš stomatolog je procenio da je potrebna keramička krunica, savetujemo da poslušate njegov savet.

Ukoliko postoji dovoljno zubnog tkiva, nakon završene terapije kanala korena zuba, te uklanjanja uzroka prebojenosti, može se pristupiti beljenju takvog zuba. Napominjemo da rezultati beljenja zavise od vremena i stepena prebojenosti zuba.

Kao još jedno, manje invazivno rešenje u odnosu na krunicu, nameće se izrada faseta. Ali, definitivna procena i plan terapije se mogu doneti tek nakon kliničkog pregleda.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 25042 pitanja.
.
9
Doktora
.
9500
Zadovoljnih pacijenata
.
25042
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata