Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Poštovani , imam 18. godina ,zbog loše genetike zubi su mi krajnje užasni te je moj stomatolog konstantovao da mora da se uradi most koji zahvata jedinice , dvoje i troje ostali zubi su zdravi i nisi krivi. Moram biti iskren sa vama i priznati vam da imam strah od stomatologa već duže vreme, zanima me da li ću da imam velike bolove dok se most radi i posle njega, veliko hvala unapred.

Mihajlo - 03. 12. 2019.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Moana Opačić
dr Moana Opačić doktor stomatologije

Poštovani Mihajlo,

s obzirom na primenu lokalne anestezije prilikom stomatoloških intervencija, možete očekivati potpuno bezbolne procedure prilikom izrade mosta. 

U slučaju izraženog straha od stomatoloških intervencija rešenje može biti njihovo izvođenje uz primenu analgosedacije. Više o tome možete pročitati ovde.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 27377 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
27377
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata