Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Postovani, imam 19 godina i nosila sam fiksnu, ali samo gornju, skinula sam je u junu prosle godine ali nisam zadovoljna rezultatom. Jedinice su mi mnogo prevucene na desnu stranu tako da u odnosu na nos to izgleda strasno, mogu da zbijam sale na svoj racun. Postoji li neki nacin da se to dovede u red, mozda i sa obe proteze? Takodje interesuje me postoji li neka trajnija zastita zuba pored redovnog pranja,pregleda i fluorogala?

Ljiljana - 09. 03. 2009.
Odgovor i savet
spec. dr Marija Kosjer
spec. dr Marija Kosjer specijalista dečije i preventivne stomatologije

       Poštovana     Ljiljana

 

   bilo bi veoma neozbiljno davati bilo kakav predlog terapije bez detaljnog stomatološkog pregleda  i pregleda našeg specijacijaliste ortodonta i analize OPT snimka.

 

   Za  svaku je pohvalu što toliko vodite računa o zdravlju  Vaših zuba . Redovno i pravilno pranje zuba  četkicom za zube, možete još poboljšati upotrebom zubnog konca i dentalnim tušem (Waterpick) koji omogućava besprekorno održavanje higijene međuzubnih prostora.

 

   Redovne kontrole kod stomatologa su veoma značajne. Tada se  mogu otkriti manji i od pacijenta nezapaženi  karijesi  kao i postojanje mekih i tvrdih naslaga-kamenaca, koji svakako treba da se uklone. O svemu ovome možete naći više informacija na našem sajtu u delu edukacija pacijenata.

    Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 28985 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
28985
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata