Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Poštovani. Imam 19 godina i već dugo osjetim bol u lijevom očnjaku. Taj očnjak je sitan i miliječni je. Bol ide tako da me npr. tjedan dana boli, drugi tjedan je sve normalno. Stomatolog ne zna sto je, cak niti nakon slikanja zuba. Slikao sam zub jer je mislio da iznad ocnjaka raste zub, u mesu. No nije.. Ugl. ne zna sto je, a ja trpim bolove. Bol nije na dodir, niti kad pijem hladno... Jednostavno odjednom počme boliti, kao upala korijena ili živca. Bio bi zahvalan na bilo kakvom odgovoru, poz :)

Karlo F. - 01. 09. 2019.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Moana Opačić
dr Moana Opačić doktor stomatologije

Poštovani Karlo F.,

kako bi se utvrdilo da li u vilici postoji impaktirani stalni zub (očnjak) neophodna je analiza OPT snimka (snimak svih zuba gornje i donje vilice), a po potrebi i 3D snimka, jer pomenute tegobe mogu biti uzrokovane rastom impaktiranog stalnog zuba.

Savetujemo Vam da uradite OPT snimak i ponovo posetite stomatologa.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 27377 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
27377
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata