Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Poštovani, imam 19 godina..kada operem zube i koristim zubni konac osjetim da mi smrdi između donje petice i šestice..bila sam na pregledu kod stomatologa prije 20 dana. Očistio mi je kamenac i rekao je da nemam karijes..na tom području mi je zubno meso malo crveno i teže izvadim zubni konac (kad ocistim to područje na koncu je malo žućkasto..valjda sukrvica) zub me ne boli na zagriz ali osjecam malu bol kada pijem hladno...zanima me zašto iz tog zuba smrdi i što je uzrok tome?

Ana - 06. 11. 2016.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Srđan Nebrigić
dr Srđan Nebrigić doktor stomatologije

Poštovana Ana,

ukoliko nije prisutan karijes tegobe koje navodite su najverovatnije posledica zadržavanja hrane usled nepravilnog položaja zuba, neadekvatne plombe (ili keramičke krunice), prisustva parodontalnog džepa, i slično. Da bi se utvrdilo o čemu je zapravo reč neophodan je klinički pregled.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 28985 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
28985
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata