Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Poštovani,

Imam 20god i nosim protezu za širenje vilice. Nakon 20ak dana nošenja osetio sam bol u zubu tokom zagrižaja, ali ne veliku, i trojka je pitanju. Čak se i malo, skoro neprimetno, klati.
Nisam u mogućnosti da u narednih par dana odem kod svog stomatologa, pa me zanima vaše mišljenje. Da li je to problem, ili je normalno tokom nošenja proteze?

Unapred zahvalan.

Miloš - 05. 04. 2019.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Moana Opačić
dr Moana Opačić doktor stomatologije

Poštovani Miloše,

tokom ortodontske terapije moguća je pojava blažeg bola zuba na zagrižaj i blaži stepen klaćenja zuba.

Klaćenje zuba u većem stepenu nije uobičajeno, te Vam savetujemo da posetite Vašeg ortodonta pre zakazanog termina radi kontrolnog pregleda.

Srdačno





Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 29474 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
29474
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata