Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Poštovani,
imam 23 godine, zubi su mi nekako žuti kao kod pušača a nikada nisam bila pušač, takodje na trojci i četvorci imam kao neku belu fleku od kada su se formirali stalni zubi. Inače se ne kvare, redovno čistim kamenac, perem ih 2-3 puta dnevno i svakodnevno koristim dentalni konac, da li je moguće da je u pitanju genetika?

Jasna - 05. 05. 2020.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Srđan Nebrigić
dr Srđan Nebrigić doktor stomatologije

Poštovana Jasna,

da, boja zuba potiče od dentina koji predstavlja njegov najveći deo. Genetika i sam proces dentogeneze mogu biti zaslužni su izgled zuba kakav opisujete. Postoje naravno i drugi faktori kao što su životne navike, upotreba nekih medikamenata, i slično. Savetujemo da se konsultujete sa Vašim stomatologom, jer postoje brojne metode kojima se postižu izvanredni estetski rezultati. 

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 28991 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
28991
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata