Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Postovani
Imam devojcicu od sedam godina.Pokvarila joj se donja sestica i nakon zalivanja zuba.Mozete li mi reci zasto se to desilo i sta treba da izbacimo iz ishrane.


Hvala unapred

Ana Batocanin - 02. 08. 2016.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Moana Opačić
dr Moana Opačić doktor stomatologije

Poštovana Ana,

zalivanje fisura nije stoprocentna zaštita zuba od karijesa jer se na taj način štite samo jamice i fisure, dok na ostalim površinama, ukoliko se ne održava dobra higijena, može nastati karijes.

Za nastanak karijesa su od presudnog značaja oralna higijena i frekvencija unošenja hrane i napitaka. Potrebno je izbaciti sve zaslađene napitke, kao i bilo kakve "grickalice" između obroka. Više o karijesu možete pročitati ovde.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 27358 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
27358
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata