Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Postovani imam djecaka od 5 godina koji je prije 15 dana bio kod zubara da popravi donju peticu.Zubarica mu je stavila lijek i trebali smo doci da ga zamijenimo za 7 dana. vec sedam dana pokusavamo da ga odvedemo ali bezuspjesno jer se boji ,place....zanima me koliko lijek moze ostati u zubicu i kakve negativne posljedice moze imati ako se ne zamijeni na vrijeme ?

Vedran Blodek - 22. 11. 2012.
Odgovor i savet
spec. dr Marija Kosjer
spec. dr Marija Kosjer specijalista dečije i preventivne stomatologije

Poštovani Vedrane,

vremenski period delovanja leka zavisi od vrste medikamenta koji je upotrebljen. Savetujemo da se konsultujete sa ordinirajućim stomatologom koji će Vam dati informacije o kojem se leku tačno radi i koliko vremena možete odložiti sledeću intervenciju.

U međuvremenu, pokušajte da pripremite dete za sledeći odlazak kod stomatologa, objašnjenjem da ga zub u toku rada neće boleti i da nema razloga za strah, jer se svaka stomatološka inervencija može raditi pod dejstvom lokalne anestezije.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 27276 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
27276
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata