Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Poštovani, imam dugo strah od zubara, iako nisam godinama išla zubaru, uglavnom su svi zdravi. Gornja vilica je sasvim okej, ali donja vilica - lijevo fali mi 6. , do nje je 5. koja je okrznuta i desno okrznuta 6. Jako me strah i zanima me da li mogu ovo spasiti bez nekih većih intervencija, iako su zubi okrznuti?

Ivana - 09. 05. 2020.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Irina Miković
dr Irina Miković polivalentni stomatolog

Poštovana Ivana,

za definitivnu dijagnozu je neophodan klinički pregled i po potrebi analiza Rtg snimka pomenutih zuba, kao i za adekvatan plan terapije. Najverovatnije je moguće adekvatno izlečiti i sačuvati navedene zube, ali na ovaj način bez uvida u stanje zuba ne može se tvrditi ništa preciznije.

Sve stomatološke intervencije se izvode uz primenu lokalne anestezije prema tome nemate razloga za strah.

U našoj poliklinici postoji mogućnost izvođenja intervencija u analgosedaciji, za pacijente sa prenaglašenim strahom od stomatoloških intervencija.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 27358 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
27358
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata