Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

postovani imam jedno pitanje za vas. je li ima nekakva opasnost zbog toga sto cu vadjiti 2 zuba ali sa opstom anestezijom zatoa sto veoma se bojim krvi i bolova. vec sam se resila na taj korak ali zelim znati jel ima nekakve nezeljene rezultate. unapred zahvalna emilija

emilija - 20. 02. 2009.
Odgovor i savet
dr Eleonora Čikarić-Stojanac
dr Eleonora Čikarić-Stojanac polivalentni stomatolog

Poštovana Emilija,

ukoliko ste zdravi,sama ekstrakcija dva zuba u jednom aktu je intervencija ništa više opasna od vađenja jednog zuba. Svaki postupak uvođenja u opštu anesteziju nosi sa sobom određen rizik, u šta ste ili ćete biti upućeni od strane lekara anesteziologa.

Srdačno





Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 27862 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
27862
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata