Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Postovani, imam male isprekidane bolove, ali ne jake za sad u petici zuba, sta mislite i sta preporucujete. Unapred zahvalan.

Marko - 09. 08. 2019.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Moana Opačić
dr Moana Opačić doktor stomatologije

Poštovani Marko,

uzroci bola zuba su brojni: prisustvo i zapaljenje parodontalnog džepa, karijes, neadekvatni ispun ("plomba"), nekarijesne lezije (atricije, abrazije, erozije), oboljenje zubne pulpe ("živca") i slično.

Nažalost bez kliničkog pregleda i analize Rtg snimka ne može se sa sigurnošću znati o čemu je tačno reč, te Vam savetujemo da uradite Rtg snimak navedenog zuba i posetite stomatologa, koji če utvrditi tačnu dijagnozu i odrediti adekvatnu terapiju.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 25849 pitanja.
.
9
Doktora
.
9500
Zadovoljnih pacijenata
.
25849
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata