Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Poštovani,
Imam neku izraslinu u samoj blizini desne nepčane tonzile, skoro godinu dana, za tkivo se drži kao nekom petiljkicom i sad je počela povremeno da me boli, ali oblik je uvek isti (tkivo je okruglog oblika, sa neravninama, kao da je ispunjena manjim lopticama veličine zrna graška) i iste je boje kao i sluzokoža usne duplje, međutim danas sam primetila da je jedan manji deo izrasline nekako bordo crven (kao kod nekroze tkiva) prekriven je i beličastom sluzavom skramom, po zanimanju sam med.sestra i student visoke medicinske škole, plašim se da nije HPV infekcija pošto sam svojom greškom u 95% slučajeva sve radila bez rukavica i da li postoji mogućnost da sam na takav način dobila jer imam stalnog partnera dve godine i nemam drugih promena na telu, ili da nije možda karcinom pošto sam pušač oko 4 godine-jedna kutija dnevno. Zanima me vaše mišljenje šta bi moglo da bude, svakako moraću da odem kod lekara posle vikenda :) Hvala, i veliki pozdrav! :)

Ivana - 30. 05. 2015.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
spec. dr Marija Kosjer
spec. dr Marija Kosjer specijalista dečije i preventivne stomatologije

   Poštovana Ivana,

žao nam je ali samo na osnovu podataka koje navodite, a bez pregleda, nismo u mogućnosti da dijagnostikujemo kakva promena je u pitanju.

Savetujemo Vam da zakažete pregled kod spec. za bolesti usta ili kod spec. ORL

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 27657 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
27657
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata