Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Postovani..... Imam pitanje juce ujutru sam vadila zub u donjoj vilici osmica.... Malo mi je oteceno i na mesu se pojavilo nesto belo.... Jako sam zabrinuta zbog toga.... Jer mozete da mi objasnite zbog cega je tako.... Unapred hvala....

Aleksandra - 07. 03. 2020.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Srđan Nebrigić
dr Srđan Nebrigić doktor stomatologije

Poštovana Aleksandra,

nakon navedene intervencije uobičajena je pojava bola i otoka u prvih 48h, koji se nakon toga postepeno smanjuje do potpunog prestanka. Beličasta promena može biti posledica zadržavanja hrane na površini rane, ili predstavlja fibrinske naslage (normalna faza zarastanje), prema tome verujemo da nemate razloga za zabrinutost. Upotreba analgetika (brufen, paracetamol), kao i hlađenje otečene regije će Vam biti od koristi.

Ukoliko dođe do povećavanja otoka, kao i pojave intenzivnijeg bola, savetujemo Vam da se javite Vašem stomatologu radi kontrolnog pregleda i procene zarastanja rane.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 26975 pitanja.
.
9
Doktora
.
9500
Zadovoljnih pacijenata
.
26975
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata