Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Postovani... imam pitanje vezano za osmicu na donjoj lijevoj strani.... naime,ima vec 3god ako ne i vise kako je tako drzim i poravnala se sa desnima i totalno je suplja....nikad nisam imao otok ni bol od nje,ali vec duze vremena s vremena na vrijeme krvari (valjda kada je povrijedim hranom itd.)nije mnogo krvi nego u manjem obimu,neki put i vise puta na dan.....zapustio sam je zbog ogromnog straha od zubara :-(.e sad imao sam nekih zdravstvenih problema koje nisu doktori mogli da ustanove (preskakanje srca ,bol u grudima,u zelucu,sinusi,svakodnevna glavobolja vise od 3 god...)i danas ih imam ali u vrlo maloj mjeri.....dali moze to biti od zuba?i sta vi predlazete?imam 27 godina.....hvala

dragomir - 10. 09. 2011.
Odgovor i savet
spec. dr Marija Kosjer
spec. dr Marija Kosjer specijalista dečije i preventivne stomatologije

   Poštovani Dragomire,

izvesna oboljenja i stanja zuba mogu delovati kao fokusi odnosno mogu biti uzrok obolevanja udaljenih organa i tkiva.

Više o fokusima možete pročitati ovde.

Savet je da uradite OPT snimak zuba (snimak zuba obe vilice) i posetite oralnog hirurga.

Razloga za strah nema, jer uz prethodno lokalno anesteziranje, se sve stomatološke intervencije izvode u apsolutno bezbolnim uslovima.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 28985 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
28985
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata