Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Postovani, imam problem dvojku sam izvadila jer je bila u strasno losem stanju, druga dvojka i jedinice su mi blago krivi, s tim sto mi je cela gornja vilica blago uvucena, stomatolog mi je rekao da navlakama mogu da nadoknadim dvojku koju nemam i da ispravim ostale zube, zanima me vase misljenje, da li je to moguce, unapred hvala!

Marija - 27. 02. 2013.
Odgovor i savet
spec. dr Marija Kosjer
spec. dr Marija Kosjer specijalista dečije i preventivne stomatologije

Poštovana Marija,

na taj način je moguće korigovati samo manje ortodontske nepravilnosti.

Nepravilan položaj zuba najbolje se rešava ortodontskom terapijom.

Izvađena dvojka može se nadoknaditi  brušenjem susednih zuba i izradom keramičkog mosta, ali se najbolji rezultati postižu ugradnjom dentalnog implanta i izradom keramičke krunice na njemu jer se na taj način izbegava brušenje susednih zuba. Više informacija o ovome možete pročitati ovde.

Savetujemo da uradite OPT snimak (Rtg snimak gornjih i donjih zuba) i odete na konsultativni pregled kod ortodonta kako bi se razmotrile sve moguće terapijske opcije i kod oralnog hirurga - implantologa kako biste se informisali o mogućnosti ugradnje implanta.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 25913 pitanja.
.
9
Doktora
.
9500
Zadovoljnih pacijenata
.
25913
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata