Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Postovani... imam problem... moj sin ima dvije i pol godine neki dan je udario uzasno u dasku od kreveta tako da kad se ujutro probudio gornja usnica ie bila uzasno natecena, unutrasnjost puna crvene crne mrlje od udarca... i sad je proslo vec tjedan dana od udarca meso se je spustilo na jedinice gornje i pocele su se polako klimati.. od dana tog udarca ima uzasan zadah... sto da radim zao mi je da mi djete bude bez tih zubi dal da ga vodim zubaru..
Jer nisam jos mislila sam da je sve ok i da nije nista strasno...al mi je sada zao... molim odgovor... hvala

Antonija - 02. 08. 2014.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
spec. dr Marija Kosjer
spec. dr Marija Kosjer specijalista dečije i preventivne stomatologije

   Poštovana Antonija,

obavezno dete odvedite kod spec. za preventivnu i dečiju stomatologiju koji će nakon pregleda sagledati kakva trauma je u pitanju i shodno tome preduzeti odgovarajuću terapiju.

Povređene zube ne bi trebalo opterećivati (izbegavajte da detetu dajete grickalice i hrane koje ono samo odgriza) dok je pranje zuba obavezno.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 27358 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
27358
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata