Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Postovani, imam problem, neprijatan zadah iz desne sluzokoze.Zubi su mi zdravi, i ne znam sta je u pitanju, ali znam da mi mnogo smetaNe pece me, ne boli, nije nateklo niti crveno, samo je neprijatnog mirisa.Koristila sam 3% hidrogen i posecivala orl-a ali to i dalje stoji tu.Zanima me sta je u pitanju i sta mi savetujete da koristim da bih odstranila.

Tatjana - 27. 04. 2012.
Odgovor i savet
spec. dr Marija Kosjer
spec. dr Marija Kosjer specijalista dečije i preventivne stomatologije

    Poštovana Tatjana,

u najvećem broju slučajeva neprijatan zadah je posledica nakupljanja mekih i tvrdih zubnih naslaga.

Više informacija u vezu sa zadahom možete pročitati-ovde.

Meke i čvrste naslege (kamenac, konkrementi) zahtevaju periodično profesionalno uklanjanje u ordinaciji.

Dakle, otiđite kod Vašeg stomatologa koji će sagledati uzrok Vaših tegoba, preduzeti potrebno lečenje i prekontrolisati da li je tehnika pranja zuba odgovarajuća. Prilikom pranja zuba veoma je važno da operete i gornju površinu jezika sa za to predviđenim delom zubne četkice. Isto tako, zdravlju potpornog aparata desni doprinosi i upotreba dentalnog tuša koji se može kupiti u bolje snabdevenim apotekama.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?  

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 30497 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
30497
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata