Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Poštovani, imam problem s krivim prednjim zubima (tj jedna jedinica ide napolju) na gornjoj vilici, pa bih teo da ih ispravim stavljanjem fiksne proteze. S tim što su mi ispale dve Šestice, ne znam da li je moguće staviti fiksnu protezu u ovom slučaju.

Dragan - 07. 02. 2020.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
Dr Jelena Vuletić Rakić
Dr Jelena Vuletić Rakić polivalentni stomatolog

Poštovani Dragan,

moguće je postaviti fiksni ortodontski aparat i u slučaju kada nedostaju pojedini zubi. Savetujemo da odete na pregled kod ortodonta radi postavljanje dijagnoze, predlaganja plana terapije i kako biste dobili sve neophodne informacije. 

Srdačno





Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 28187 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
28187
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata