Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Postovani imam problem sa gornjom levom peticom. U pitanju je zub kojem je izvadjen zivac ali je u poslednje vreme poceo da me boli da manji pritisak i imam osecaj utrnutosti u predelu cetvorke petice i sestice. Snimak nije pokazao nikakve procese a mene boli.

Sanja - 25. 07. 2019.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Moana Opačić
dr Moana Opačić doktor stomatologije

Poštovana Sanja,

uzrok Vaših tegoba može biti prisustvo i zapaljenje parodontalnog džepa u predelu navedenih zuba, kada je potrebno sprovesti adekvatnu parodontološku terapiju (uklanjanje zubnog kamenca i mekih naslaga, čišćenje i kiretaža parodontalnog džepa, aplikacija odgovarajućeg medikamenta).

Takođe uzrok može biti i prisustvo i zapaljenje patološkog procesa u kosti oko vrha korena zuba kada je potrebno ponovno lečenje navedenog zuba i po potrebi hirurško uklanjanje patološkog procesa.

Nažalost ovim putem, a bez kliničkog pregleda i analize Rtg snimka nije moguće sa sigurnošću tvrditi o čemu je tačno reč, te Vam savetujemo da posetite Vašeg stomatologa.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 26215 pitanja.
.
9
Doktora
.
9500
Zadovoljnih pacijenata
.
26215
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata