Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Postovani,

Imam problem sa krvarenjem zuba...cesto ni ciste kamenac,govorili su da je samo to..medjutim prof.u Banja Luci je pogledala snimak i pregledala me i rekla da su kosti pocele da se povlace od paradentoze koja je zahvatila unutra..zubi su spolja predivni kao biseri,ali niko mi nije rekao do sad da je to toliko zahvatilo.Ona predlaze da idem specijalisti za to ciscenje nekim posebnim aparatom..moze li savjet sta da radim i koliko je to opasno.Ja sam 92 godiste.Hvala unapred

dajana - 02. 10. 2019.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Moana Opačić
dr Moana Opačić doktor stomatologije

Poštovana Dajana,

neophodan je detaljan klinički pregled i analiza OPT snimka od strane specijaliste parodontologije, kako bi se postavila tačna dijagnoza i odredio adekvatan plan terapije.

Savetujemo Vam da posetite specijalistu parodontologije.

Srdačno





Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 25403 pitanja.
.
9
Doktora
.
9500
Zadovoljnih pacijenata
.
25403
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata