Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Postovani,
Imam problem vec unazad pet meseci sa peckanjem i zarenjem jezika sa leve bocne strane,lecim se vec mesec dana na stomatoloskom fakultetu u beogradu.Zamenili su mi amalganske blombe,oralna higijena mi je na visokom nivou ipak i dalje osecam zarenje.Profesori misle da je leukoplakija u pitanju posto imam jednu malu belu fleku u toj regiji na jeziku.Nedeljno jednom idem na kontrolu i samo me pregledaju i namazu sa albothylom.A nista konkretno mi ne govore.Inace imam 25 godina,a ovo stanje me jako nervira.Molim vas da mi odgovorite sta je vase misljenje i dali da odem kod drugog specijaliste na pregled.Hvala vam unapred.

Marko - 15. 05. 2015.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Ilija Miljević
dr Ilija Miljević doktor stomatologije

Poštovani Marko,

obzirom da je navedena dijagnoza utvrđena na osnovu kliničkog pregleda i dodatnih analiza u tercirjalnoj zdravstvenoj ustanovi (Stomatološki fakultet Beograd), naš savet je da se pridržavate prepisane terapije i da budete strpljivi.  

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 27657 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
27657
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata