Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Postovani,

Imam problema sa zubom koji je plombiran prije otprilike 15 godina ( crna plomba). Naime, trenutno sam trudna u 24 tjednu. Zub me s vremena na vrijeme zaboli pa me zanima da li se moze popravljati s obzirom da je crna plomba. Unaprijed hvala na odgovoru.

Kristina - 19. 02. 2021.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Irina Miković
dr Irina Miković polivalentni stomatolog

Poštovana Kristina,

stoamtološke intervencije nisu kontraindikovane u trudnoći, jedino što je kontraindikovano je Rtg snimanje zuba.

Dakle, savetujemo da posetite stomatologa kako bi se utvrdilo o čemu je reč i kako bi se sprovela terapija.

Srdačno





Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 28985 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
28985
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata