Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

postovani,
imam sina 6.5 godina,pao je sa bicikle pre jedno godinu ipo dana i izbio prednju jedinicu mlecnu koja jos uvek nije izasla dok je drugu jedinicu redovno izvadio posle klimanja i ona je vec cela izasla.Zanima me zasto ova jedinica sto je izbio ne izlazi i sta da radimo...hvala puno

dragana - 13. 07. 2013.
Odgovor i savet
spec. dr Marija Kosjer
spec. dr Marija Kosjer specijalista dečije i preventivne stomatologije

Poštovana Dragana,

potrebno je uraditi OPT snimak (snimak zuba obe vilice) i odvesti dete na pregled kod specijaliste za dečiju i preventivnu stomatologiju i ortodonta kako bi se utvrdilo postojanje, položaj i orijentacija jedinice koja nije nikla.

Terapija je u najvećem broju slučajeva ortodontska ili hirurško-ortodontska kako bi se zub oslobodio i postavio u pravilan položaj.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 27358 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
27358
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata