Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Postovani, imam sina od 7 godina, obe gornje jedinice su mu se rasklimale i ispale, problem je sto je jedna jedinica izrasla, a druga vec 6 meseci se apsolutno ni ne nazire. Da li postoji migucnost da on ispod mlecnog zuba nema stalni? I da li je, ako nema, to resivo? Hvala

Milic Lea - 19. 11. 2019.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Irina Miković
dr Irina Miković polivalentni stomatolog

Poštovana Milic Lea,

potrebno je analizom OPT snimka (snimak svih zuba gornje i donje vilice) utvrditi prisustvo zametka stalnog zuba i ukoliko je prisutan, uzrok njegovog zakasnelog nicanja. 

Dakle, savetujemo da uradite OPT snimak i posetite stomatologa, po mogućnosti specijalistu dečije stomatologije, kako bi se utvrdilo o čemu je reč.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 27377 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
27377
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata