Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

postovani, imam vec 8 godina izlomljene zube u dolnjoj vilici 5 zuba mi je skoro do desni puklo i vec ih da kazem i nema? kolko je opasno i dali postoji polu uspavljivanje kod vas da se oni izvade. unapred zahvalan na odgovoru

Aleksandar - 13. 02. 2020.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Srđan Nebrigić
dr Srđan Nebrigić doktor stomatologije

Poštovani Aleksandre,

u našoj poliklinici postoji mogućnost popravke ili vađenja navedenih zuba uz primenu analgosedacije. Više informacija možete pročitati ovde.

Srdačno





Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 27358 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
27358
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata