Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Poštovani,
Imam zub peticu sa lekom koji stoji 6 meseci iz razloga sto me je bilo strah da odem,šta trebam da uradim sa tim zubom i da li će mi moći postaviti plombu bez obzira koliko stoji lek

Sanja - 27. 03. 2018.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Srđan Nebrigić
dr Srđan Nebrigić doktor stomatologije

Poštovana Sanja,

nažalost nije nam poznato o kojoj vrsti medikamenta je reč, ali velika je verovatnoća da se zub može adekvatno sanirati, da li samo postavljanjem ispuna ("plombe") ili uz prethodno lečenje kanala korena zuba ("vađenje živca").

Savetujemo Vam da uradite Rtg snimak navedenog zuba i što pre posetite stomatologa kako bi se terapija sprovela do kraja, i kako bi ste izbegli pojavu eventualnih komplikacija.

Srdačno





Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 27620 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
27620
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata