Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Poštovani,

Imao sam cistu na donjoj vilici, koja je zahvatala kost ispod obe jedinice. Cista je operisana pre dva meseca. Odmah nakon operacije na mestu gde je bila cista formirala se tvrda izbočina, za koju je stomatolog tvrdio da je to normalno i da će nestati. Međutim, to je i dalje tu i zateže mi donju usnu. Na današnjoj kontroli stomatolog kaže da nije videla čudnije zarastanje i da, ako to ne nestane, da bi oralni hirurg trebalo da pogleda, ali da nije ništa opasno. Bolova nemam, ali je osećaj zatezanja neprijatan. Kakvo je vaše mišljenje u vezi sa ovim i da li da očekujem ponovnu hiruršku intervenciju? Hvala! Srdačan pozdrav! Dalibor

Dalibor - 12. 09. 2019.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Srđan Nebrigić
dr Srđan Nebrigić doktor stomatologije

Poštovani Dalibore,

ukoliko ste u mogućnosti pošaljite nam Rtg snimak sa ponovnim opisom na našu e-mail adresu kako bismo mogli da kažemo nešto više nakon analize snimka.





Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 27674 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
27674
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata