Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Postovani,
Imao sam prelom vilice, izvadjena mi je plocica, medjutim otok koji se povlaci vise nije na tom mestu mekano vec na dodir malo tvrdje, pa me zanima da li tu gde je sad tvdje vremenom moze spasti, jer deluje deformisano, a kost je srasla lepo. Molim vas za odgovor.

Dejan - 30. 04. 2019.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Moana Opačić
dr Moana Opačić doktor stomatologije

Poštovani Dejan,

s obzirom da nismo upoznati sa tačnom dijagnozom i sprovedenom terapijom, kao i da problem koji opisujete spada u nadležnost maksilofacijalnog hirurga, nažalost ovim putem nije moguće tvrditi bilo šta.

Savetujemo Vam da navedeni problem predočite Vašem ordinirajućem hirurgu.

Srdačno





Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 25645 pitanja.
.
9
Doktora
.
9500
Zadovoljnih pacijenata
.
25645
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata